Från min horisont

Här kan ni följa våra dagar i Grindstugan – hur vi startat och nu fortsätter att utveckla verksamheten.


7 juni 2012
Efter några riktigt både kalla och regniga dagar här ute så har det idag varit nästan sommar – så vill jag ha det!


I sommar är det två år sedan Grindstugan blev vår butik – det har varit två år med mycket jobb, massor med trevliga människor och många uppfyllda förväntningar. Att få jobba med det man verkligen tycker om i en fantastiskt inspirerande miljö gör att man känner glädje varje dag över att få gå till jobbet – så är det för oss nu.


Men, ibland är det precis som att det går troll i vissa saker och man börjar tro att det möjliga inte ens kan bli möjligt men så en dag så faller allt på plats – vår hemsida är äntligen färdig! Det känns så härligt att äntligen kunna presentera någonting som vi har väntat på och saknat så länge. Under fliken Från min horisont kommer du i fortsättningen att kunna läsa lite om våra dagar här i Bergianska, vad vi gör och vad som händer. Du kommer fortlöpande att kunna ta del av och läsa om nya produkter som kommer in. Information om öppettider vid storhelger och kommande aktiviteter kommer också att finnas här.

I skrivande stund så känns det mer vår inne i butiken än ute men tids nog så lär det väl komma en vår där ute också. I stugan finns det nu gott om produkter för både stor och liten trädgård. Det finns bl a sekatörer, spadar, grepar, fina trädgårdsnören och antiseptiska trädgårdstvålar. Vi har utökat sortimentet från Garden Girl med bl a härliga rosa byxor och den för året nya rosa sågen!

Nya lite större och djärvare smycken i olika material och färger har också landat på disken.

Vi har dessutom återigen öppnat upp för en mycket efterfrågad produkt – tyg på metervara. Just nu bl a underbara bomullstyger i olika färger med svensk design. Vill man matcha så finns färdigsydda kuddar att köpa med samma tyg.

På möbelsidan välkomnar vi förstås den alltid återkommande och populära klassikern, LC-stolen. Utöver den finner ni i år en estetiskt mycket tilltalande trästol för både inom- och utomhusbruk. En helt igenom ekologisk stol. Finns i olika träslag och med olika ytbehandling – välkommen in och prova.